Bohemisk interiör

En bohemisk inredning eller interiör i ett hem blir aldrig omodernt utan förblir tidlöst och passar de flesta stilar och hem. Denna typ av inredningsstil kan ha många olika skepnader och utformanden och har en stor möjlighet för individuella tolkningar, och det är kanske därför det är en väldigt populär stil. Fördelen med en bohemisk interiör är att det inte heller finns några gränser som du måste begränsa dig inom utan det är endast din fantasi som sätter gränser.

Ett bohemiskt rum eller hem kan man ofta se att det kommer från olika håll då det inte ser stylat ut.

Bohemisk interiör

Använd din kreativitet

Du kan använda dig utav det som du bäst gillar och tycker är snyggt. Att mixa starka kulörer med blommiga mönster eller antika möbler är en del av denna stil. Man brukar säga att dekoren ska vara den röda tråden där antika och nötta möbler står i blickfånget istället för den stora konsumtion som oftast råder. Att handla möbler och ting på loppis, ta med sig hem och kanske försköna i form av färg med en glad kulör är en viktig ingrediens i inredningsstilen. Den bohemiska interiören innehåller också ofta något blommigt och ger en känsla av sommar och frihet. Tänk dig blommor på kuddar, täcken, gardiner, möbler, ja i stort sett vad du kan tänka sig och mixa dessa fritt.

Ett bohemiskt rum eller hem kan man ofta se att det kommer från olika håll då det inte ser stylat ut utan snarare ett härligt, fritt rum där möblerna och tingen har köpts och lagts samman för att individen som bor där vill ha det så. Ibland förknippas den bohemiska stilen med ledord som avslappnad, fri och färgglad. Många gånger finner man mycket grönska och naturmaterial i denna typ av inredningsstil, men också marockanskt i form av vackra krukor och spännande mattor. Den bohemiska stilen passar de flesta, så varför inte testa i ett rum? Om du inte trivs går det ju alltid att ändra!